Slik blir NM-veka på Hamar/Stange og omegn
Det velkjente stupetårnet ved aktivitetsområdet Koigen er arena for maratonpadling under NM-veka. Foto: skyphoto.no

Slik blir NM-veka på Hamar/Stange og omegn

22. juni 2020

NM-veka nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å ta imot utøvere, støtteapparat og frivillige! Syv norgesmesterskap skal gjennomføres på arenaer i Hamar, Stange, Løten og Elverum. Særforbund og lokale arrangører har lagt forholdene godt til rette for utøvelse av idrettene, vi gir deg oversikten!

Lørdag 27. juni vil Starmoen flyplass i Elverum, rikssenteret for seilflyging, være vertskapsarena for ulike typer luftsport og Løiten JFF leirdueskyttere åpner sin natur-arena for leirdueskyting.
Hamar tilbyr padlekonkurranse på Mjøsa, med løype rundt det velkjente stupetårnet ved aktivitetsområdet Koigen. Samme dag vil norgesmesterskapet i golf avholdes i naturskjønne omgivelser på Atlungstad i Stange.

Søndag 28. juni er Starmoen motorsenter i Elverum arena for fartsfylte øvelser i radiostyrt bil, speedcross og quadcross. Dagen avsluttes med den den velkjente skatespoten Østre torg-trappa i Hamar hvor beste trick skal kåres.

NRK sport vil sende direkte fra alle arenaene, og vi håper at publikum vil følge disse spennende arrangementene gjennom TV-ruta. Nye mestere skal kåres, og vi ser frem til fine NM-veka-dager med mye aktivitet, idrettsglede og gode opplevelser på flotte og tilrettelagte arenaer i Innlandet.