nm-veka_web-banner_612x373.jpg

NM-veka søker nå frivillige som kan hjelpe oss med å gjøre NM-veka til en suksess.

NM-veka er et helt nytt konsept som skal samle idretter, store som små, i Rogaland 15.-19. august. Norgesmestre i hele 24 idretter skal kåres på bare fem dager, og da trengs frivillige krefter.

Norsk Tipping stiller med stilig caps og t-skjorte til alle frivillige. Vi vil også tilby alle frivillige noe å bite i under skiftet.

Vi trenger frivillige innenfor fem ansvarsområder.

Beredskap, som overordnet har ansvar for kontakt med etater - og å holde oversikt over at sikkerheten på arenaen blir ivaretatt. Oppgavene her blir å ha kontakt med aktuelle etater og med arrangør.

På PR/Marked trenger vi frivillige som kan hjelpe til med å ha en oversikt over idretter, som kan dele ut program og brosjyrer og rett og slett være med på å synliggjøre NM-veka.

På transport trenger vi frivillige som kan være med på å organisere transport eller selv være transportør av arenadekor mellom arenaer, som kan hente gjester på Sola Flyplass, kjøre andre frivillige som trenger transport og lignende oppdrag under NM-veka.

På arenaene trengs det frivillige som kan ha oversikt over renhold på arenaen og vakthold. Her trengs det også noen som holder kontakten med dugnadsklubbene og vertskapet, og å hjelpe til med å montere dekor. 

NRK trenger en ansvarlig person på hver arena - viktigst der NRK sender live - som er kontakt for praktiske ting, eventuelle justeringer av tidspunkter og lignende oppgaver.

Meld deg som frivillig her!

 

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund