Need.jpg

Need er blant Norges beste showmusikere. På fredag opptrer de live i Geoparken, hvor vi skal hylle våre nye norgesmestere. Gratis inngang for alle!

Med over 90 norgesmestere er det på sin plass å feire med en heidundrende fest. Fra klokken 18.00 på fredag arrangerer Norsk Tipping og Norges Idrettsforbund NM-Veka show med Norges beste showmusikere på scenen – nemlig musikerkollektivet Need. 

Need består av flere selvstendige musikere med ulike instrumenter og uttrykk. Når de kommer sammen spiller de coverlåter med sin særegne twist og innenfor en rekke sjangre.

Norsk Tippings ungdomspris
Det er ikke kun norgesmesterne som skal få sin velfortjente hyllest denne dagen. Uten de frivillige som legger ned mye tid, innsats og engasjement, ville det vært umulig å gjennomføre, ikke bare NM-veka, men alle de aktivitetene som pågår i idretten hver eneste uke.

En organisasjon som står på hver dag for å gi drømmen en sjanse er Gjelleråsen IF. Fleridrettsforbundet fra Nittedal tar frafallsproblematikken på alvor, utdanner hvert år 25 ungdomsledere i alderen 14 til 18 år om har en målsetting om at ungdommen skal inspirere ungdom. De var dermed en særdeles verdig vinner av Norsk Tippings ungdomspris 2019 - som også deles ut denne dagen. 

-Idretten kunne ikke eksistert uten frivillige som står på for klubbene sine dag ut og dag inn. NM-veka samler mange av ildsjelende i norsk idrett, og det er en perfekt arena for å dele ut Norsk Tippings ungdomspris. Arbeidet som legges igjen i norske idrettsklubber har stor betydning for de unge, foreldre og lokalsamfunnet i sin helhet. De gir unge en arena, et felleskap og aktivitet i hverdagen, sier event ansvarlig i Norsk Tipping, Bernt Plassgård.

Åpent for alle
Showet er åpent for alle, store som små. Det er gratis og vi lover god musikk og god stemning. Ta med deg familie og venner til Geoparken 18.00 fredag 28. juni. Det er ingen påmelding, så det er bare å møte opp. Håper vi sees!

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund