Martin Haga fra Riska Motorsykkelklubb fikk utdelt 10 000 kroner fra Linda Eng Strand i Norsk Tipping. Foto: Tommy Andre Kristiansen
Martin Haga fra Riska Motorsykkelklubb fikk utdelt 10 000 kroner fra Linda Eng Strand i Norsk Tipping. Foto: Tommy Andre Kristiansen

Hver dag deler Norsk Tipping ut 10 000 grasrotkroner til den klubben som lager mest liv på arenaene under NM-veka. Riska Motorsykkeklubb gikk av med den første premien – nå er det ny dag og nye muligheter.

Det var nok mange som satte kaffen i halsen da utøverne i X-trail angrep spektakulære hindre under gårsdagens konkurranse. På arenaen sørget bidro publikum til en svært underholdende opplevelse, hvor flere av utøverne giret opp tilskuerne underveis. Den gode stemningen gjorde at arrangøren, Riska Motorsykkelklubb, fikk med seg 10 000 grasrotkroner fra arenaen.

-NM-veka blir ikke en folkefest uten god stemning og tilstedeværelse på tribunene. Riska Motorsykkelklubb lagde et godt show i går, og er en verdig vinner av 10 000 grasrotkroner – som vi håper kommer godt med. Vi gratulerer, sier event-ansvarlig i Norsk Tipping, Bernt Plassgård.

Hele overskuddet til Norsk Tipping fordeles ut til idrett, kultur og frivillighet gjennom Tippenøkkelen. 7% av en spillers innsats, og dermed en del av overskuddet, går til en klubb eller forening som spilleren selv velger. Dette er Grasrotandelen – og den er viktig for svært mange lokale lag og foreninger. Les mer om tippenøkkelen her og Grasrotandelen her.

Nye muligheter hver dag
Gjennom hele NM-veka er det mulig for de lokale arrangørene å vinne nye 10 000 grasrotkroner. Støtt oppom ved å lage god stemning på tribunene, hei frem utøverne og gi en god opplevelse til alle som hver dag jobber for å gi drømmen en sjanse.

Konkurransekriterier:

-Bidra til god stemning på arenaen
-Lag et 10 – 15 sekunders videoklipp
-Send dette til nmveka@norsk-tipping.no for å gi arrangørklubben mulighet til å vinne.

Husk å skriv hvilken konkurranse klippet er fra. Det er kun arrangørklubbene som kan delta i denne konkurransen.

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund