Foto: Ragn-Sells
Foto: Ragn-Sells

Vi har fått med Ragn-Sells på laget under NM-veka. Ragn-Sells Randaberg skal ta seg av all søppelhåndtering under NM-veka, både der NM-konkurransene avholdes og på ettermiddagsaktivitetene.

Ragn-Sells har hatt en leverandøravtale med Norges idrettsforbund over lengre tid, og nå er vi så heldige at vi har fått Ragn-Sells Randaberg med oss på laget i NM-veka. Ragn-Sells er en gjenvinningsentreprenør som har transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private som kjernevirksomhet.

Under NM-veka skal Ragn-Sells Randaberg ta seg av all avfallshåndtering både på arenaene og på ettermiddags- og kveldsaktivitetene.

Publikum vil forhåpentligvis merke vår tilstedeværelse ved at det er enkelt å kvitte seg med avfall, ved både strategisk plassering og god merking av avfallsdunker. Det vil også være noen flotte grønne containere tilstede på strategiske plasser, helt episk for det blotte øyet. Ellers vil vi få laget en solid og lokalt bygget premiepall i bærekraftige materialer, slik at utøverne som lykkes kan klyve trygt opp på pallen, forteller Anders Ellefsen, markedsansvarlig i Ragn-Sells.

Det settes altså ut tydelig merkede beholdere fra Ragn-Sells for avfall på alle relevante arenaer. Nå finnes det ingen unnskyldninger for å ikke hjelpe til med å holde regionen ren under arrangementet.

 - Vi forventer at det blir full trøkk med konkurranser og mye folk, at folk i regionen støtter oppunder dette fine arrangementet. Vi skal forsøke å kjøre på tider hvor det er lite mennesker i gatene, målet vårt er alltid at avfallshåndteringen foregår så smidig så mulig uten at folk legger spesielt merke til det. Så lenge folk er flinke til å bruke avfallstasjonene og putte søpla der den hører hjemme, skal vi sørge for at resten går knirkefritt, sier Ellefsen.

 

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund