Foto: Kristofer Ryde/Lyse
Foto: Kristofer Ryde/Lyse

Lyse er nå offisiell samarbeidspartner, leverandør og regional sponsor av NM-veka! Vi gleder oss!

Lyse er med på laget under NM-veka som leverandør av Lyse Fiber på arenaene og på kveldsprogrammet. Med fiber fra Lyse kan NRK bygge et nett mellom arenaene, og fiber-leveransen gir NRK besparelse på både mannskap og utstyr.

- Vi oppfatter Lyse som en naturlig lokal samarbeidspartner og lagspiller i et arrangement som dette. Lyse har vært fremoverlent og positive i hele prosessen, sier Gjert Smith jr., lokal prosjektleder i Rogaland Idrettskrets.

- Lyse er veldig glad for å være med på laget når NM-veka skal sparkes i gang for første gang i august – det blir virkelig en flott måte å få presentert et stort mangfold av idretter og idrettsprestasjoner, sier sponsoransvarlig Cathrine Suttie i Lyse as.

Sponsoransvarlig Cathrine Suttie i Lyse as. (Foto: Kristin Støle Kalgraff/Lyse)

Lyse er et industrikonsern som eies av 16 kommuner i Sør-Rogaland, deriblant arrangørkommunene til NM-veka 2018, Sandnes, Randaberg, Sola og Stavanger. Hovedkontoret er basert på Jæren.

- Ekstra kjekt er det selvsagt også at arrangementet skjer i fire av våre eierkommuner og at det legges opp til at publikum kan få prøve seg i ulike grener. Det kan fort gå godt med rekruttering i etterkant - som jo er en kjempefin bonus av at man løfter fram grener man ellers gjerne ikke hører om hver dag. Lyse er klar, både som offisiell sponsor og leverandør, og ønsker arrangørene og publikum lykke til! Vi gleder oss, sier Suttie.

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund