Jakob Ingebrigtsen tar med seg to EM-gull hjem til Sandnes (Foto: Eirik Førde)
Jakob Ingebrigtsen tar med seg to EM-gull hjem til Sandnes (Foto: Eirik Førde)

Brødrene Henrik, Jakob og Filip med far og trener Gjert Ingebrigtsen kommer til Vågen i Sandnes under åpningen av NM-veka, for å hilse på sine bysbarn.

Du leste rett - Sandnes-heltene tar turen innom Sandnes sentrum onsdag kveld, som en del av kveldsaktivitetene på åpningsdagen til NM-veka.

Sandnes-ordfører Stanley Wirak har et ønske om å gjøre stas på brødrenes prestasjoner under EM de siste dagene. Sammen tok de med seg både gull og sølv hjem til Sandnes etter mesterskapet i Berlin. Eldstebroren Henrik tok sølv og Jakob gull, og dermed sikret dobbeltseier til Norge, og til Sandnes, på 5000 meteren. Jakob tok også gullet hjem på 1500 meteren.

Kveldsarrangementet i Vågen begynner klokken 17:00, med idrettsaktiviteter, show på scenen, musikkopptreden og annen moro. Familien Ingebrigtsen mottas av Wirak på scenen klokken 20:00 i Vågen i Sandnes, rett før NRKs direktesendte kveldssending fra samme sted -hvor brødrene blir med i studio.

Hvis du tenker å ta turen til Sandnes for å hilse på brødrene, ikke glem å sjekke ut resten av programmet for åpningskvelden.

 

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund