publikum-rugby-foto-christine-andersen-johnsen_43380138584_o.jpg

Lassa og Forum-området ligger på Tjensvoll, og har et mylder av arenaer og baner hvor det skal skapes aktivitet under NM-veka. Både Lassa Idrettspark, Forum Expo-hallen, Stavanger Idrettshall, Stavanger Turnhall og Clarion Hotel Energy skal huse norgesmesterskap den siste uken i juni!

Lassa Idrettspark

På Lassa Idrettspark blir det NM i sandvolleyball, rugby 7s, modellflysporten linekontroll og weathermans speed, cricket, og ryttersporten mounted games! 

Sandvolleyball, rugby 7s og cricket ble vi kjent med på Lassa også under NM-veka 2018. Nytt i år er altså linekontroll og weathermans speed, og den intense ryttersporten mounted games. 

Under NM-veka ble vi bedre kjent med Cricket T20, en idrett som er svært populær internasjonalt. I år får vi et gjensyn!

Stavanger Turnhall

Et lite steinkast unna Lassa ligger Stavanger Turnhall. Her skal det konkurreres i turn for kvinner og menn. Torsdag kan du dra innom og se på trening, og fredag 28. juni er NM i gang, og det blir mangekamp og lagkonkurranse fra klokken 11. Lørdag 29. juni skal det hele avgjøres i apparatfinalene!

Les mer om turn for kvinner og menn her.

Stavanger Idrettshall

I Stavanger Idrettshall arrangeres NM i styrkeløft fra torsdag 27. juni til og med søndag 30. juni. I tillegg kommer både el-innebandy, judo og håndbak til å ha hele eller deler av sin paracamp i Stavanger Idrettshall. Paracampene kan du lese mer om her og melde deg på.

Hele norgesmesterskapet i el-innebandy kan du også se i denne hallen fra 12:30. Finalen i el-innebandy starter 15:30. 

Saken fortsetter under bildet.

Sjekk ut NM i el-innebandy i Stavanger idrettshall!

Den spennende idretten gymnastikkhjul konkurrerer og kårer norgesmester lørdag 29. juni i hallen. Judo arrangerer også sitt NM i hallen, og arrangerer individuelle konkurranser og finale lørdag 29. juni. Lagkonkurranser og finale kan du se søndag 30. juni på samme sted.

Fristilsbryting er nytt i år - dette kan du også få med deg søndag 30. juni!

Forum Expo

Paracamp i rullestolrugby og el-innebandy skal blant annet arrangeres på Forum Expo. Rullestolrugby og El-innebandy er to av de fem idrettene du kan prøve på NM-veka Paracamp. Les mer om campene her, og kanskje du finner en idrett du har lyst til å prøve? 

Clarion Hotel Energy

På Clarion Hotel Energy skal det danses! Norgesmesterskap i Sportsdans arrangeres på hotellet lørdag 29. juni og søndag 30. juni. Norgesmestre skal kåres i både latin og standard. 

Stavanger Golfklubb

På Stavanger Golfklubb arrangeres NM i den superspennende konkurransen "NM-Match". Matchspill går ut på at to utøvere konkurrerer mot hverandre og vinneren går videre etter et cupsystem. Turneringen inngår i Garmin Norgescup som er den øverste turneringsserien på elitenivå i Norge. Det kåres NM Match-vinner for damer og herrer.

NM-match arrangeres torsdag 27., fredag 28. og lørdag 29. juni.

Skating på Tasta skatepark

På Tasta, nord for Stavanger sentrum ligger nye Tasta skatepark! Her skal det arrangeres NM i Game of Skate, som følger prinsippene for det kjente spillet "gris", hvor man skal utføre triks uten feil, og for hver feil får man en ny bokstav i ordet "SKATE". Den som først har fått hele ordet "SKATE" er ute av turneringen. 

Nye skate-øvelser i år er skate park/bowl og street skate! 

Om NM-veka

Arrangementet er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund med Norsk Tipping som hovedsponsor.

Kontakt oss

Prosjektleder, NIF
Ingrid Haukvik-Jensen, Prosjektleder NM-veka
ihj@idrettsforbundet.no
Telefon: + 47 480 64 335

Kommunikasjonsansvarlig
Sofie Torlei Olsen, Kommunikasjonsrådgiver 
sof@idrettsforbundet.no
Telefon: +47 975 37 358

Fotografer

Forsidebilder: 
Viesturs Lacis
NTB Scanpix
Celine Stucky / World Curling Federation
Norges Hundekjørerforbund
Norges Motorsportforbund