Tusen takk for i år

Tusen takk for i år

22. juni 2023

NM-veka 2023 er historie og det gjenstår kun rydding i utstyr og evaluering av arrangementet. Etter 5 dager med idrettsglede i 6 kommuner er vi altså ved veis ende. Det er litt vemodig og litt godt.

Konseptet NM-veka gir idrettsnorge en fantastisk mulighet til å vise mangfoldet av idretter vi har under NIF-paraplyen.

Noen sover i telt, noen i bagasjerommet på bilen, andre i bobil, noen til venner og mange på hotell. Det er dette som er norsk idrett. Igjennom idrettene kan du finne din plass i din idrett, i ditt miljø og bli en del av det sosiale som hver unike idrett er god på. Det er dette som gjør at ditt barn kan finne sin plass i idretten, for det er plass til alle.

Med fantastiske arenaer som Stjørdalshallen, Fjellhallen, Øverlands Minde, Trondheim Spektrum, Øya stadion, Kyvannet, Grip Klatring, Studentersamfundet i Trondhjem, Årsøya, Skaun Motorsenter, Hjultjønna og Torsbustaden har NM-veka blitt gjennomført til 20 i stil. Med så stor geografisk spredning har det selvfølgelig vært utfordrende å få arrangementene til å henge sammen. Men sammen med lokale arrangører har vi klart dette med brask og bram. 

(Foto: Kjell Thore Leinhardt)

På alle våre 11 arenaer i våre 6 kommuner har vi sett idrettsglede og prestasjoner på høyt nivå. Vi har sett bredden og mangfoldet, vi har sett glede, latter og tårer. Men størst av alt - VENNSKAPET blant utøvere og arrangører.


Vi har lagt til rette for at idrettene og utøverne skal skinne og få vist frem idretten sin på beste måte, både for publikum som var tilstede og igjennom TV-ruta til NRK. Dette har vi klart igjennom godt samarbeid og med stort fokus på bærekraftsmål 17 - samarbeide for å nå målene. 

(Foto: Kjell Thore Leinhardt)

På arenaen har vi klart å skape en god sosial sone for våre frivillige for å bidra til at dugnadslysten skal øke. Vårt mål var å "make dugnad great again". Selv om det har vært lange og hektiske dager tror vi at frivilligheten sitter igjen med masse gode opplevelser. Det å bidra og legge til rette for et god arrangement har vi ikke klart uten dugnadsinnsatsen.

(Foto: Kjell Thore Leinhardt)

Vi klapper oss selv på skuldra og ser tilbake på flotte dager med godt samarbeid mellom alle involverte under årets NM-veka. Vi vil med dette ønske alle idrettsglade en riktig god sommer.

Hvis du har gått glipp av noe eller ønsker å se NM-veka i reprise kan du klikke her https://tv.nrk.no/serie/nm-veka