Velkommen til idrettsbyen Sarpsborg
Padling er en av flere idretter som skal kåre sin NM-vinner. Foto: Anette Kvamsdal

Velkommen til idrettsbyen Sarpsborg

30. april 2020

Idrettsbyen Sarpsborg er klar for å ta imot NM-veka 23.-27. juni 2021. Byen er kjent for stor idrettsglede og engasjement for idrett med sine 90 idrettslag og 18 000 aktive medlemmer i klubber og lag.

NM-veka sommer Sarpsborg 2021 har satt seg som mål å skape gode opplevelser, gode arenaer og være et godt vertskap. 

- Vi er så stolte av å kunne være vertsby for så mange spennende norgesmesterskap neste år, og gleder oss til å ønske alle velkommen. Vi har som mål å lage en stor folkefest, og dette er en tid på året hvor byen viser seg fra sin beste side. I tillegg til alle idrettsgrenene skal besøkende også få oppleve fest i byen med aktiviteter, mat og underholdning, forteller prosjektleder Guro Elise Berg.

Barn og unge skal få prøve idrettene på egenhånd 

NM-veka sommer 2021 ønsker å by på idrettsglede og vil at barn og unge skal få muligheten til å være med og prøve idrettene på egenhånd, og oppleve mestring.  

- Vi ønsker å engasjere og skape de store øyeblikkene. De fleste av våre arenaer ligger i sentrum, og vi håper dette vil bidra til at utøvere og publikum får en følelse av å delta på et stort mesterskap, forteller Berg.   

Utøvere, lag og foreninger, samarbeidspartnere, frivillige, besøkende og publikum ønskes hjertelig velkommen til NM-veka sommer Sarpsborg 2021.